Over

M's Coaching

Marieke van Soest

Ik geloof dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk. Ik geloof ook dat je veel meer invloed op je eigen levensgeluk kunt uitoefenen dan je misschien denkt. Zelf mocht ik dit als klein kind al ervaren in de opvoeding die ik van mijn ouders kreeg. Verantwoordelijk zijn voor je eigen geluk betekent niet dat het altijd makkelijk is, maar wel dat het altijd mogelijk is om geluk te vinden.

Alles in deze wereld is trilling. Hoe hoger de trilling, hoe groter de blijdschap, het geluk en de gezondheid. Een lage trilling staat gelijk aan depressie, ongeluk en ongezondheid. Je kunt veel middelen inzetten om zo’n lage trilling om te zetten naar een hogere. Dat is waar ik in geloof en dat is wat ik jou graag wil leren.

Mijn naam is Marieke, mijn bedrijf heet M’s Coaching. Mijn persoonlijkheid is onderdeel van de coaching, ik daag je uit om een gebalanceerd leven te ervaren op eigen kracht. Ik vind het belangrijk dat je onafhankelijk en gelukkig in het leven kan staan en openstaat voor de mogelijkheden die er voor je op je pad liggen. Ik reik een helpende hand, neem je mee op reis langs de chakra’s. Uiteindelijk ben jij het zelf die de echte veranderingen teweegbrengt. Zodat ik je aan het eind van de reis liefdevol en in vertrouwen weer los kan laten. Zodat jij je eigen gelukspad kunt vervolgen.

Wil jij graag meer leren over jouw chakra's?

De balansbrengers

Klik op het icoontje hierboven om meer te lezen over de balansbrengers waar ik je meer over kan leren.

Vragen?

Wil je iets aan mij vragen? Klik op het icoontje hierboven en stuur mij een mailtje.

De programma's

Klik op het icoontje hierboven om te kijken welke programma's ik voor je gemaakt heb om meer te leren over jouw chakra's en hoe jij jezelf beter kan gaan helpen.

Ervaringen

Ik kan je vertellen dat er hele mooie transformaties hebben plaats gevonden bij de deelnemers die ook echt aan zichzelf gingen werken

met alle kennis, handvatten en tools die ik je geef om jezelf in balans te brengen en te houden.

<span>Deelnemer groepsreis</span>
"Het heeft mij vooral inzicht gegeven dat alle chakra's open moeten staan wil alles  goed doorstromen. Echter is en kan dat niet altijd het geval zijn. Mede door gebeurtenissen en invloeden om ons heen. En dat het niet fout of verkeerd is als het niet even niet lukt. Maar ik weet nu wel wat ik er zelf aan kan doen om mezelf weer beter te gaan voelen.

"
Judith Nauta Deelnemer groepsreis
<span>Deelnemer groepsreis</span>
"Van huis uit ben ik niet bekend met chakra's, meditaties en andere aspecten die aan bod zijn gekomen tijdens de reis door de chakra's. Dit was 'te spiritueel'.

Ik weet nu dat ik nog meer wil leren en me wil verdiepen in de chakra’s, stenen en bachbloesems. Zeker ik nu een kleintje heb gekregen en zowel haar als mezelf op deze manier wil kunnen ondersteunen. En het met de informatie van de workshop dit ook zeker gaat lukken.

"
Lisette Weijs Deelnemer groepsreis
Lees meer ervaringen