Yes! Je bent er

Je bent hier waarschijnlijk beland, omdat je graag een verandering wilt aanbrengen in je leven.

Ik heb 2 gratis tools voor je om hiermee te beginnen.

1. een e-book om voedsel bewust in te zetten voor meer flow in je leven
2. een 7 weken durende Chakra Challenge die een paar keer jaar van start gaat.

DE CHAKRA CHALLENGE

Op 18 mei 2020 gaat er een nieuwe challenge van start, deze organiseer ik op Facebook in een besloten groep, zodat niemand buiten de groep jouw reacties kan lezen. Je kan je lidmaatschap alvast aanvragen en op maandag 18 mei zal ik je toelaten. De reden hiervan is omdat er op dit moment een challenge loopt en ik wil die graag afmaken voor ik nieuwe mensen in laat stromen. Zo houden we de flow van de challenge puur. Dit zelfde zal ik voor jou doen als je in de challenge zit 😉

Deze challenge gaat je helpen om in kleine stapjes verandering aan te brengen in je leven. We gaan de mindset behorend bij de 7 grote chakra’s bespreken; de stemmetjes van de angels en de demons.

De weekflow

Iedere maandag staat er een spraakclip voor je klaar met meer uitleg over iedere chakra en een opdracht. De spraakclips duren nooit langer dan 8 minuten en voor de opdracht zou je aansluitend 30 minuten van je tijd kunnen reserveren. Op dinsdag leer ik je meer over chakra’s in het algemeen. Op woensdag is het tijd om jouw mindset shift sentence te formuleren. Iedere donderdag leer ik je meer over de kracht van kleur, gevolgd door een edelsteen op vrijdag. Dan mag je op zaterdag je je laten meenemen in een fijne geleide meditatie en op zondag is het tijd om even terug te blikken, voor we op maandag weer doorgaan met de volgende chakra.

Dit is wat je in een notendop kan verwachten van de challenge. Ik zal dagelijks aanwezig zijn om je begeleiden in de groep, mits je natuurlijk een commentaar achter laat 😉

Doe je mee? Ja toch?

Zet 18 mei in je agenda als startdatum van de challenge en
KLIK op de knop hieronder om ervoor te zorgen dat je
toegang krijgt tot de Chakra Challenge

VOEDSEL VOOR MEER FLOW IN JE LEVEN

Het e-book gaat je helpen om bewustwording rond een andere manier van eten te ontdekken. Ik leer je meer over de energie die in de 7 grote chakra’s huist en hoe je daar met voeding meer flow in kan gaan aanbrengen.

Je ontvangt aanvullend op het e-book een kleine e-mailserie waarvoor je je op ieder moment weer kan uitschrijven. Ik ben hier namelijk om je te helpen en niet om je inbox vol te laten lopen en je te spammen met dingen die je niet interesseren.