Wat ben ik blij dat je er bent!

Wat kan ik voor je doen?

Je bent hier waarschijnlijk beland, omdat je graag een verandering wilt aanbrengen in je leven.

Ik heb 2 gratis tools voor je om hiermee te beginnen.

1. een e-book om voedsel bewust in te zetten voor meer flow in je leven
2. een 7 weken durende Chakra Challenge die een paar keer jaar van start gaat.

1. VOEDSEL VOOR MEER FLOW IN JE LEVEN

Het e-book gaat je helpen om bewustwording rond een andere manier van eten te ontdekken. Ik leer je meer over de energie die in de 7 grote chakra’s huist en hoe je daar met voeding meer flow in kan gaan aanbrengen.

Je ontvangt aanvullend op het e-book een kleine e-mailserie waarvoor je je op ieder moment weer kan uitschrijven. Ik ben hier namelijk om je te helpen en niet om je inbox vol te laten lopen en je te spammen met dingen die je niet interesseren.

2. DE CHAKRA CHALLENGE

Op 7 september 2020 gaat er een nieuwe challenge van start, deze organiseer ik op Facebook in een besloten groep, zodat niemand buiten de groep jouw reacties kan lezen. Je kan je lidmaatschap alvast aanvragen en op maandag 7 september zal ik je toelaten. De reden hiervan is omdat er op dit moment een challenge loopt en ik wil die graag afmaken voor ik nieuwe mensen in laat stromen. Zo houden we de flow van de challenge puur. Dit zelfde zal ik voor jou doen als je in de challenge zit 😉

Deze challenge gaat je helpen om in kleine stapjes verandering aan te brengen in je leven. We gaan de mindset behorend bij de 7 grote chakra’s bespreken; de stemmetjes van de angels en de demons.

De weekflow

We gaan in 7 dagen tijd de 7 grote chakra’s bespreken én ik ga je extra tools aanreiken om zelf meer balans in jouw chakra’s aan te brengen.

Dit is wat je in een notendop kan verwachten van de challenge. Ik zal dagelijks aanwezig zijn om je begeleiden in de groep, mits je natuurlijk een commentaar achter laat 😉

Doe je mee? Ja toch?

Zet 7 september in je agenda als startdatum van de challenge en
KLIK op de knop hieronder om ervoor te zorgen dat je
toegang krijgt tot de Chakra Challenge.

Wil je niet zolang wachten?

Dan kan ik je de mini reis door de chakra’s aanbevelen óf natuurlijk een 1-op-1 Chakra Mindset sessie waarin we samen gaan kijken welke stappen jij te zetten hebt om meer balans, plezier en energie in je leven te creëren.

KLIK HIER meer te lezen over de “Mini reis door jouw chakra’s”.
KLIK HIER om meer te lezen over een “Chakra Mindset sessie”