Werkwijze

Balansbrengers

De werkwijze bij M’s Coaching is altijd gebaseerd op het in balans brengen van lichaam en geest.

Dit gebeurt door te kijken naar de chakra’s in het lichaam. De balans in het systeem van chakra’s kunnen we terugkrijgen met behulp van: Kleur - Edelstenen - Etherische oliën - Bach bloesems - Voeding - Mindset - Meditatie

Chakra's

Chakra’s fungeren als energieknooppunten. Ze bevatten informatie over ons ‘zijn’. In het lichaam zijn zeven grote chakra’s aanwezig. Stel je een chakra voor als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen. Functioneert een chakra niet goed of is deze uit balans, dan kun je psychische of lichamelijke klachten ervaren.

Kleur

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Kleur beïnvloedt onze kleding, ons interieur, de natuur om ons heen, onze voeding. Onbewust doet kleur heel veel met ons. Ik ga je leren om kleur bewust in te zetten zodat je een fijner, gezonder en gelukkiger leven ervaart.

 

Etherische oliën

Etherische oliën worden ook wel essentiële oliën genoemd. Ze worden gemaakt van planten in hun geheel. Een essentiële olie haalt metaaldeeltjes en andere giftige stoffen uit de lucht, verhoogt het zuurstofgehalte, haalt nare luchtjes weg, brengt een prettige geur in je omgeving en beïnvloedt daarmee direct je gemoedstoestand en dus je gezondheid. Ook helpen essentiële oliën met het verwerken van emotionele trauma’s via de amygdala, een belangrijk gebied in je hersenen waar emoties worden gereguleerd.

Edelstenen

Voel je je uit balans en heb je behoefte aan afstemming? Dan zijn edelstenen geweldig om mee te werken. Ze brengen balans in een bepaalde chakra. Maar zelfs voor je problemen ervaart, kunnen edelstenen van nut zijn. Hou er eens een in je hand, sluit je ogen en haal diep adem met de intentie de steen jou de energie te geven die je nodig hebt.

Bach bloesems

Bach bloesems zijn gemaakt van de trilling van bloemen en planten. Ze zijn geschikt voor jong en oud, voor mens en dier. Bach bloesems kennen geen directe bijwerkingen en ze kunnen gecombineerd worden met reguliere geneesmiddelen. Bach bloesems brengen emoties en je ziel weer in balans. Ze brengen rust en overzicht.

 

Voeding

Alles op deze planeet is trilling, ook het voedsel dat je eet. Alles wat je eet heeft direct invloed op je energetische trillingsniveau. Sommige voedingsmiddelen kunnen zelfs je intuïtieve kanalen dicht laten slibben. De uitdrukking ‘je bent wat je eet’ is echt waar!

Mindset

Affirmaties helpen je om je bewust te worden van je eigen gedachten. Leer jezelf andere gedachtenpatronen aan, zodat je andere dingen gaat geloven en nastreven. Je wordt je bewust van wat je denkt en dat brengt op een krachtige manier weer balans. Simpel gezegd zijn er twee manieren van denken. Je kunt de negatieve insteek kiezen: ik wil geen oorlog. Maar wat dacht je van de positieve: ik wil vrede? Tijdens de coaching leer je waarom manier twee zoveel krachtiger is dan manier één.

 

Meditaties

Mediteren en gericht aandacht schenken heelt altijd. Doelgericht ademhalen is een belangrijke en eenvoudige methode om je chakrasysteem in balans te brengen. Pas je naast deze krachtige en bewuste ademhaling ook een duidelijke visualisatie toe, dan kan je je eigen energie weer in balans brengen.

Mudra

Een mudra is een specifieke houding van je vingers om de energie beter te laten stromen. Mudra’s hebben als effect dat ze meer energie sturen naar bepaalde chakra’s. Om dit effect te versterken, worden bepaalde letters uit het Sanskriet als klank gechant.