Wat leuk dat je

“ Voeding voor de Chakra’s ”

hebt aangevraagd!

maar…. dat heb je natuurlijk niet voor niets gedaan.

WAARSCHIJNLIJK BEN JIJ OP ZOEK NAAR:

  • Meer energie om de dingen te doen die jij belangrijk vindt in het leven
  • Meer rust en balans
  • Een manier om dichter bij jezelf te blijven
  • Minder beïnvloedbaar zijn door externe energieën
  • Een betere mentale en fysieke gezondheid

meditatie

Ik wil je daar graag mee helpen!

Mijn wens is dat iedereen gezond en gelukkig in het leven kan staan en ontvankelijk kan zijn voor de kansen en mogelijkheden die op zijn of haar levenspad liggen. Ik heb het mijn missie gemaakt om anderen daarin te begeleiden. Maar ik geloof dat de sleutel tot geluk en innerlijke balans altijd bij de persoon zelf ligt! Uiteindelijk ben jij het zelf die je eigen veranderingen teweeg brengt. Ik ben er om je te begeleiden.

De afgelopen jaren heb ik al meerdere mensen mogen helpen in hun weg naar persoonlijke groei en meer levensgeluk! Dat doe ik onder andere met mijn e-mails en e-books, maar ik geef ook (online) cursussen, zoals mijn Chakra Angels & Demons serie. Deze gaat nog dieper in op de betekenis van elke chakra en met name op de 2 stemmen die in de chakra huizen. Door deze te begrijpen leer je hoe je deze van negatief (demons) naar positief (angels) kunt verschuiven.

maanceremonie

Bij de Chakra Angels & Demons krijg je:

  • 7 Dagen lang een spraakclip
  • Waarin ik je meer leer over de emoties en energie die in elke chakra huist
  • Waarin jij je bewust wordt van de angels en demons die in elke chakra huizen
  • En hoe jij deze kan ombuigen en kan inzetten om jouw leven gelukkiger, succesvoller of rustiger te maken.

Wil jij met een klein beetje hulp van mij meer balans aanbrengen in jouw leven via jouw eigen unieke chakra’s? Dan is dit een mooi product voor jou.

"

“Wat fijn dat je dit mogelijk hebt gemaakt. Ik heb er heel veel aan gehad, ondanks dat ik dacht dat ik al veel van chakra’s wist. Door deze mini reis wordt je min of meer gedwongen om echt na te denken wat de positieve en de negatieve stem van de chakra voor mij betekent op dit moment. Ik ben mij nu veel bewuster van wat er in mij leeft en dat is tijd is om mijn eigen waarheid te gaan uitspreken. Ik voel mij meer in connectie met mijzelf door iedere dag even heel bewust met een chakra bezig geweest te zijn. Dankjewel!”

"
Remco
"

De mini reis is erg fijn! Ik heb eerst goed geluisterd en het laten bezinken en daarna heb ik hem nog een keer gedaan en heb ik er acties aan verbonden. Dank voor deze praktische handvatten via de chakra’s ???

"
Trudy
"

“Wat een waardevolle inzichten heb ik opgedaan tijdens deze mini reis. Echt heel fijn! Heel erg bedankt.”

"
Mathilde

Hoe werkt het?

Meedoen kan gewoon vanuit je eigen huis of een andere plek waar jij je comfortabel voelt. Ik heb spraakclips opgenomen waarin ik jou uitleg wat de chakra’s betekenen en hoe jij ze kan inzetten om meer balans aan te brengen in je leven. Ik rijk jou de handvatten, en vervolgens is het aan jou om hier wat mee te doen. Want zonder actie geen verschuivingen.

Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg 😉

Maar….

Schroom niet en probeer het gewoon uit. Dat is de enige manier om te kijken of het wat voor je is. Iedereen bewandelt zijn eigen proces. Het kan dus best dat dit niks voor jou is. Toch geloof ik dat de chakra’s in iedereen aanwezig zijn, en dat deze ons allemaal beïnvloeden. Bovendien kan je deze inzichten toepassen op elke situatie in het leven en leer je om op elk vlak meer balans aan te brengen; werk, gezinsleven, relaties en hobbies. Een vaardigheid waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Lees meer over Chakra’s Angels en Demons