Maak connectie met jouw chakra’s!

Maak connectie met jouw chakra’s!

Ben jij moe?

Voel jij je leeg?

Wil jij je weer écht gelukkig voelen?

Wil jij weer meer energie?

Je weet dat het anders kan maar je hebt geen idee meer hoe je dit kan bereiken.

Ten eerste leer ik je om écht naar jezelf te luisteren, zonder allerlei excuses en angsten de overhand te laten nemen. Het is misschien een beetje een cliché, maar zonder de juiste mindset ga je er niet komen. We gaan er dus alles aan doen om jouw mindset te veranderen!

En om die mindset van jou te gaan veranderen gaan we 7 mooie balansbrengers inzetten

  1. Inzicht in jezelf met jouw eigen chakra’s als leidraad
  2. Kleur (de altijd aanwezige factor en kleur doet meer dan je denkt)
  3. Etherische oliën (meester in het shiften van mindset)
  4. Edelstenen (de beste mindshift reminders die er zijn)
  5. Bach bloesems (interne balansbrengers)
  6. Mindshift oefeningen
  7. Meditaties

Download hier mijn 7 tips om jouw chakra's in balans te brengen met voeding

<span>Deelnemer groepsreis</span>
"

De reden dat ik me aangemeld had voor dit programma is dat ik wat meer verdieping wilde per chakra. Wat houden de basis van de chakra’s in? Welke kleuren, geuren en smaken (eten) zijn daarbij verbonden? Maar ook waar kan je 'last' van hebben als een chakra geblokkeerd is en wat kan ik er eventueel aan doen om die chakra weer mooi te laten doorstromen.

 

Het programma heeft mij vooral het inzicht gegeven dat alle chakra's open moeten staan wil alles  goed doorstromen. Echter is en kan dat niet altijd het geval zijn. Mede door gebeurtenissen en invloeden om ons heen en dat het niet fout of verkeerd is als het even niet lukt. Ik weet nu wel wat ik er zelf aan kan doen om mezelf weer beter te gaan voelen, om de doorstroming weer te optimaliseren.

Na iedere blok over een chakra ben ik thuis echt aan de gang gegaan met de alle balansbrengers; o.a. de stenen, etherische oliën en een diffuser met kleuren. Ik merk daardoor dat ik nu alle kleuren kan accepteren, wat voorheen niet zo was. Vooral de kleuren waar ik eerst een 'allergie' tegen had, zijn voor mij nu geen 'allergie' meer. Ook met voeding ben ik bewuster welke groenten en/of fruit ik eet.

Ik vond het erg fijn dat je tijdens het programma echt alle stappen doorloopt. Bij iedere chakra ga je de diepte in qua ontwikkeling, mindset, lichamelijke klachten én leert om ze in balans te brengen per chakra met de 7 balansbrengers. Ik kan nu precies herkennen welke klachten kan je hebben/krijgen als er een chakra niet genoeg doorstroomt. Een ander pluspunt van dit programma is dat je alles in je eigen tempo tot je kan nemen. Marieke verteld het rustig, duidelijk en vooral met veel kennis en passie. Dat maakt het zeer fijn om naar te luisteren en ik kan het iedereen aanraden!!

"
Judith Nauta Deelnemer groepsreis

Blogs

No Comments

Give a comment